Off Road Truck Däck

Off Road Truck Däck

På / Off-road däck är specialbyggda för att ge ökad styrka och dragkraft. Många av de tunga kommersiella däcken och på- och avlastningsdäcken på lastbilar som finns tillgängliga på Däck-lätt har högre belastningsgrader och stora aggressiva slitbanor för att säkerställa rörlighet i och utanför arbetsplatser och väg ...
chatta nu

Produktinformation

På / Off-road däck är specialbyggda för att ge ökad styrka och dragkraft. Många av de tunga kommersiella däcken och på- och avlastningsdäcken på lastbilar som finns tillgängliga på Däck-lätt har högre belastningsgrader och stora aggressiva slitbanor för att säkerställa rörlighet i och utanför arbetsplatser och vägbyggnadsprojekt.

image001.jpg Vi erbjuder många produkter för dig att välja mellan. Vårt urval ger dig alla rabatterade terrängdäck samt rabatt på alla terrängdäck samt märkena med toppnamn som passar din budget. Om du har frågor, eller behöver hjälp med att hitta ett däck, kontakta oss! Vi har en kunnig personal som gärna hjälper dig med alla dina däckbehov!


1 Produkt Introduktion

◆ Kombination av rib- och slitbanan ger utmärkt dragkraft och manövrerbarhet

◆ Speciell skär- och flisförening ger motstånd mot skärning.

◆ Avancerad 4-bälten höljesdesign under slitbanan ger högre hållfasthet och återhämtningsgrad. Särskild slitbanans förening hindrar slitbanans skärning, chipping och chunking.

2 specifikation

image003.jpg


3 Kvalitetskontroll och design

image005.jpg


Hot Tags: Off-road lastbil däck, tillverkare, bästa, billiga, pris

Förfrågning

You Might Also Like