Tunga lastbilsdäck 385 / 65R22.5

För att erbjuda säker och orolig resa till lastbil och busschaufförer. NAMA har utvecklat kompletta serier för att tillfredsställa vår kund.Herby vill vi presentera våra NA02 & NA07 mönster: NA02 är vårt typiska kombinerade mönster för alla positioner, lämpliga för alla slags vägförhållanden även ...
chatta nu

Produktinformation

Tunga lastbilsdäck 385 / 65R22.5

För att erbjuda säker och orolig resa till lastbil och busschaufförer. NAMA har utvecklat kompletta serier för att tillfredsställa vår kund.Herby vill vi presentera våra NA02 & NA07 mönster:

NA02 är vårt typiska kombinerade mönster för alla positioner, lämpliga för alla slags vägförhållanden, även på väg. Super värmeförhöjande prestanda, utmärkt bromsning och körprestanda med superlastningsförmåga. Kombination av rib- och snörningsmönster ger utmärkt manövrerbarhet och dragkraft.


Tunga lastbilar Däckstorlekar:

12


NA07 är vårt höghastighetsanvändningsmönster för alla positioner, lämpliga för motorvägstillstånd. Förhöjda stålbälten ökar segheten, enhetligt slitage och stabilitet. Omkretsspåret och det specifika slitbanan hjälper fordonet att sänka rullande motstånd och bränslebesparande. Föreningsenheter sänker värmegenerationen och starkt motståndskraft mot nötning.

33-1Hot Tags: Heavy Duty Truck Däck 385 / 65R22.5, kinesiska, tillverkare, grossist, bästa, billig, pris, till salu

Förfrågning

You Might Also Like