Skid Loader Däck

Skid Loader Däck

NAMA Branddäckdäck E-3 / L-3 Mönster av högkvalitativt däck med längre mil och kan återföras två gånger. NAMA Brand Loader däck E-3 / L-3 mönster av högkvalitativt däck med längre mil och kan omdirigeras två gånger. 1.Produkt Introduktion Lastdäck Långt slitstyrka Utmärkt dragkraft och ...
chatta nu

Produktinformation

1.Produkt Introduktion

Eftersom gaffeltruckens däckkropp är gjord av allt gummi säkerställs däckens punkteringsmotstånd så mycket som möjligt, och däckspårningsfaren i industrifordonet under lagring och dålig arbetsmiljö elimineras i grunden. Lastdäck har liten belastningsdeformation och bra löpstabilitet. På grund av deras motståndskraft mot motstånd och tårhållning kan de undvika det tunga arbetet med att byta däck och däck, och kan förbättra användningsgraden och arbetseffektiviteten hos fordon.

Tre-stegs konstruktion av lastdäcken, fördelningen av de tre gummiföreningarna garanterar däckets totala prestanda. Användningen av importerad viskos som däckets basgummi förbättrar däckets värmegenererande prestanda och minskar avsevärt däckens värmeutveckling. Lastdäck har fördelarna med god styvhet, hög hårdhet, god styvhet, liten deformation, liten expansionskoefficient, låg värmeproduktion etc., vilket i grunden eliminerar glidringar som genereras av däcksvällning orsakad av däckvärmeproduktion. fenomen.

Däckfall och sprickor orsakas av många faktorer. Förutom yttre faktorer som hårdskador som orsakas vid användning orsakas den interna orsaken främst av åldringen av gummit och är huvudsakligen baserad på värme åldrande och fotografering. Användningen av viskos reducerar värmen som genereras av däcket, vilket eliminerar sprickor, klumpar etc. som orsakas av gummiets termiska åldring.

image001.jpg

Hög slitstyrka, slitstyrka, punkteringsbeständig, extremt bred löpyta, lång livslängd.

Lagerytan är starkare och värmebeständigheten är bättre.

Den har goda skarpa prestanda och används i ytgruvor och trottoarer där slitbanan lätt kan skäras.2.Specification

image003.jpg

3.Applikation av NAMA-märket Loader-däck E-3 / L-3-mönster.

image005.jpg

Hot Tags: skidlastare däck, kinesiska, tillverkare, grossist, bästa, billig, pris, till salu

Förfrågning

You Might Also Like