Industrial Däck

Industrial Däck

Indurstrial Däck NAMA varumärke av högkvalitativa industridäck med höga belastningar, motstå skador, bära bra i kraftig användning. NAMA varumärke av högkvalitativa industridäck med höga belastningar, motstå skador, bära bra vid kraftig användning. 1.NAMA varumärke industriella däck L-6 fördelar NAMA varumärke ...
chatta nu

Produktinformation

Industrial Däck

NAMA varumärke av högkvalitativa industridäck med höga belastningar, motstå skador, bära bra vid kraftig användning.

1.jpg Vi levererar NAMA brand AG-däck F-2 hög kvalitet med solid garanti, vi ägnade oss åt högkvalitativ däckproduktion och export många år som täcker de flesta länder i Nordamerika, Europa, Afrika, Asien och etc. Vi förväntar oss att bli din långsiktiga långsiktigt partnerskap i Kina.

NAMA varumärke av högkvalitativa industridäck med höga belastningar, motstå skador, bära bra vid kraftig användning.

1.NAMA varumärke industriella däck L-6 fördelar

NAMA märkes industridäck L-6 har den djupa slitbanan du behöver för att förhindra att du glider och glider, tar itu med kullar och ojämn terräng på alla arbetsplatser med utmärkt gripkraft.

2. NAMA varumärke industridäck L-6 szie lista (specifikation)

Vi har många olika storlekar och stilar som passar dina olika applikationer

3.jpg

3. NAMA varumärke industriella däck L-6 ansökan

Vi lager detta däck i en rad fyra populära installationsstorlekar för att erbjuda lösningar för alla dina lastbilar och utrustning.

4.FAQ-vad ska vi komma ihåg när vi byter våra däck.

Att välja rätt däckstorlek är det viktigaste. Naturligtvis är det bäst att vara förenlig med specifikationerna för den ursprungliga bilen, inklusive hastighetsnivå och lastindex, etikett och mönster.

Om du behöver byta däckspecifikationer måste du gå till en professionell eftermonteringsaffär för att uppgradera dina däck eller kontakta tillverkaren.

Dessutom, efter det att det nya däcket har installerats, använd inte bromsoperationen, däcket behöver slipas, ett sådant misstag kommer i hög grad att minska det normala däckets livslängd

Hot Tags: Industrial Däck, kinesiska, tillverkare, grossist, bästa, billig, pris, till salu

Förfrågning

You Might Also Like