Varför föredrar SMF batteri än bly syra batteri??

- Aug 06, 2018-

Är du fortfarande använder ett blybatteri för din Inverter? Vet du att dessa batterier ger ut bly rök som förorenar den omgivande luften i stor utsträckning? Nu när du andas denna luft jag hoppas du förstår hur mycket skada du orsakar för din hälsa. Det är inte bara du som lider utan hela familjen.

Dessa bly-syra batterier avger skadliga ångor när de debiteras. Blyplattorna i batteriet reagerar med syra och vatten håller på att lagra elektricitet. Dessa värmer upp batteriet, därmed ledningen rök som släpps ut i atmosfären.

Nu om batteriet ligger i ett luftkonditionerade utrymme det ännu farligare eftersom det finns ingen frisk luft att späda ut det bly-rök som kommer att fortsätta att vara genereras och recirkuleras.

Men du behöver inte oroa dig mer: förseglade underhållsfria batterier kommer, mer känd som SMF. Dessa batterier är helt slutna. SMF batterier rekommenderas för växelriktare. De är säkert och underhållsfritt. Dessa helt slutna batterier avger ingen rök. De behöver inte någon vatten toppning jämfört med ett blybatteri eliminerar därmed någon form av underhåll. Laddningstiden av dessa SMF batterier är mycket mindre jämfört med ett vanligt batteri.

Vi nama har komplett utbud smf batterier för ditt val, tveka inte att kontakta oss om du har något intresse i våra smf batterier, ger vi dig vårt bästa erbjudande.