Vad är faktorerna för ersättning av gårdsdäck

- Mar 07, 2018-

1. Slitbanans skada är allvarlig - däck för jordbruksmaskiner

En gång på Internet visades några av däckens slitar för skarpa föremål, och mönstren var kraftigt kasta eller slaktkroppen splittrades. När slitbanans öppning är mer än 6 mm är det meningslöst att reparera det. De bundna däcken måste bytas ut för att säkerställa körens säkerhet.

Utbuktningen på däckens sida är resultatet av slitsens sladd, vilket indikerar att däcket inte har sparats, och det finns inget värde att reparera, så däck måste bytas ut. Om det knappt repareras kan de reparerade jordbruksdäcken bara vara en farlig produkt när som helst.

2. Slitbanans deformation / slaktkropp är allvarlig

Nya däck måste bytas ut när slitbanans deformation eller förlusten av slaktkroppen är allvarlig. Deformationen av slitbanan påverkas faktiskt av slaktkroppen. När slaktkroppen utsätts för stor kraft, är dess inre struktur skadad, vilket resulterar i deformation och slitningsdeformation. Vid denna tidpunkt har däckens livslängd förklarats upphöra.

3. Allvarlig fosterskador

Om det laterala gummit på däckens sido sida är helt sprickat, har det lufttäta lagret, sladdskiktet och skyddsskiktet av däcket fullständigt förstörts och däcken kan bara kasseras. När däcket är punkterat spikar att stanna i tid, om det kan repareras, ägarna fortfarande insisterar på körning, är hjulets hjul inre skadliga, det måste bytas ut med nya däck.