Statliga ledare besökte webbplatsen och 370 miljoner USD Däckprojekt startat.

- Jan 28, 2019-

Nyligen biträdande chef för Kina Development and Reform Commission, Ning Jizhe, betalade ett arbetsbesök i Förenade Arabemiraten. Han träffade statsrådsmannen, sultanen och ordföranden för Abu Dhabi: s styrelse, Hallertown, och utbytte synpunkter på nästa steg av pragmatiskt samarbete på nyckelområdena i de två länderna. Ett antal samtycke har uppnåtts. Biträdande direktören Ning Jizhe gick också till samarbetsparken "One Belt and One Road" för att genomföra undersökningar på plats och deltog i banbrytande ceremoni i Roadbot och Abu Dhabi-däckprojektet.

370 million USD tire project -Angus663

370 million USD tire project -Angus665

Enligt uppgifterna är Roadbot Tire Industries Co, Ltd en av investerarna i Roadbot Science and Technology Co, Ltd (Jiangsu) ett helägt dotterbolag till däckmaskiner tillverkaren Safe-Run Huachen Machinery (Suzhou) Co., Ltd Roadbot Tire Industries Co., Ltd har framgångsrikt registrerats i Förenade Arabemiraten i slutet av 2018. Det planerar att producera 10 miljoner uppsättningar halvstål radialdäck och 1 miljon uppsättningar av alla stålradialdäck.

370 million USD tire project -Angus1350

370 million USD tire project -Angus1352

Samarbetsparken "One Belt and One Road" ligger i Khalifa Industrial Zone i Abu Dhabi, UAE. Parken är placerad för att tjäna landets "One Belt, One Road" -konstruktion övergripande situation och främja det internationella samarbetet med produktionskapacitet och innovativa utomeuropeiska parker och följa hög startpunktsplanering, högkvalitativ konstruktion, hög effektivitet och högkvalitativ utveckling . 2.2-kvadratkilometer-infrastrukturen i demonstrationsparkens startområde har blivit fullt igång och 16 företag har tecknat ramavtal för investeringar med en total investering på cirka 1 miljarder dollar. Demonstationsparkens finansiella plattform lanserades och har erhållit den första gruppen av finansiella licenser (kredit). I framtiden kommer den att fokusera på de två målen att betjäna de kinesiska företagen "One Belt and One Road" -investeringar och bygga RMB-internationaliseringspilotplattformen och sträva efter att uppnå ett nytt genombrott för utländska licensierade finansinstitut.