Solid Tire Leak Phenomenon Självtest Metod

- Mar 07, 2018-

Däck är mycket att se det solida däckproblemet och ibland spikar inte in i däcket, så det är en mörk, vanligtvis ägaren av en enkel försummelse av detta problem, men så oförtröttlig däckreparation kommer att förändras. Som en säkerhetsrisk . Detta kräver ägaren av ett regelbundet däck självtest, tidig upptäckt av tvivel.

Däck självtestmetod:

① var naglar och andra främmande ämnen bundna: Däck var främmande kropp punkterad skada är den vanligaste, inklusive skruvar, naglar, tråd, glasfragment och så vidare. Dessa skarpa saker om baren sår lite mindre kommer att utgöra en däcklek. Vid denna tidpunkt kan endast en noggrann utredning återfinnas på de däck som är fästa vid utseendet av främmande kropp, om det är djupare att dölja, vi kan spruta lite vatten på däckytan, kommer det att brutna lokala bubblor bubblande och till och med avskräckt ljud.

② trasig sida av däckskador: Om bilägare inte uppmärksammar vid parkering, kan däcket gnugga vägen till tänderna, gnugga ju fler gånger däcksidan kommer att utgöra en uppdelning, utgöra en mörk läcka. Ska också bilda en tympanisk trumma, sannolikheten för att lägga en platt däck. Däcket bredvid skadans sida kan ses direkt, om det är skadat eller trumset, var noga med att snabbt byta ut det nya däcket.

③ hjuldeformation: Om personbilen däckar för att förhindra läckage är hjulen och däcken snäva. Om hjulet deformeras, kommer det att påverka den täta passformen med däcket för att bilda en däcklek. Om däckförvrängningen är allvarlig kan vi använda gnidögonen så att den kan se den. Om inte bilden, du behöver lossa däcket, anslutningen mellan däck och navet på vatten, det finns en cheongsam lokalt nav som bildas av deformationen av den mörka platsen.

Eftersom fasta däck är mer komplicerade frågor, och som fordonsägare, brukar man mer uppmärksamma vägens skick när de använder bilen. Försök att minimera antalet dåliga vägar och stanna på vägen. De undersöker ofta däckets hälsa och kan minska sannolikheten för däckläckage