SEMA Planning Virtual Show i november

- Sep 02, 2020-

SEMA planerar virtuell show i november

LAS VEGAS - Specialutrustningsmarknadsföreningen (SEMA) har avslöjat planer för en onlinemarknad, kallad SEMA360, för 2-6 november i stället för den personliga SEMA-showen den avbröts på grund av COVID-19-pandemin.

Utan den stora årliga sammankomsten vid Las Vegas Convention Center skapade SEMA onlinemarknaden för branschmedlemmar som söker en GG-kvot, lönsam marknadsplatslösning i frånvaro av GG-kvot showen, sa SEMA.

Diamond Bar, Kalifornien-baserade SEMA avbröt SEMA Show 20205 augustipå grund av den osäkerhet som COVID-19-pandemin presenterar för att försöka arrangera en större kongress och mässa.

GG quot; Branschen gjorde det klart att det finns ett tomrum att fylla," Tom Gattuso, SEMA vice president of events, sa." SEMA360 adresserar det behovet genom att utnyttja SEMA&# 39: s exklusiva köpardatabas för att ansluta tillverkare med återförsäljare."

SEMA360 kommer att inkludera det som handelsgruppen kallar en" förenklad plattform för tillverkare att visa upp sina nya produkter och innovationer."

Erbjudandet kommer också att ge" effektiv interaktion mellan tillverkare och återförsäljare för kvalitetsutbyte," Sa SEMA. Det kommer också att finnas SEMA-fordon avslöjade och utbildningserbjudanden.

Utställningskostnaden är $ 495 för SEMA-medlemmar och $ 1 495 för icke-medlemmar. Deltagarregistrering öppnar i mitten av september och är gratis för kvalificerade köpare som är SEMA-medlemmar. Deltagare som inte är medlemmar betalar 25 USD.

Mer information och registrering finns påsemashow.com/360.

GG quot; Att skapa en plattform där branschen kan samla och upptäcka nya produkter och trender har alltid varit en SEMA-prioritet," SEMA VD Chris Kersting sa.

GG quot; SEMA360 är den perfekta lösningen för att föra samman branschen i en tid då vi&# 39 har hållits isär. Plattformen tillåter kvalificerade köpare att interagera med tillverkare, se innovativa nya produkter, kolla in de bästa SEMA Show-byggnaderna och ta in branschledande utbildningserbjudanden."