Robust-Terräng Däck

- Nov 18, 2020-

1

 

Här är situationen: du letar efter nya däck för din off-roader och diskuterar mellan en stark lera-terräng eller en pålitlig terräng. Leran-terrängen har den aggressiva skicklighet och styrka du letar efter, men kan du vara nöjd med en ny uppsättning av dina nuvarande terrängdäck?


Ange en ny typ: R / T (eller robust-terräng) däck. Det är det bästa av två världar.


Den amerikanska Tire Manufacturers Association (USTMA) är på väg att utse R / T däck som sin egen kategori på grund av hög efterfrågan från tillverkare och konsumenter. Under tiden, medan det finns många varianter av robust-terräng däck, de flesta tillverkare fortfarande hålla dem klassificeras enligt de mer traditionella lera-terräng eller all-terräng däck segment (för nu).


Men vad exakt är oländig-terräng däck?


Oländig terräng, ibland kallad grov terräng eller R / T däck är också känd som hybrid-terräng däck: i huvudsak en kombination av en all-terrain och en lera-terräng däck. De erbjuder en win-win situation för alla SUV, lastbil eller ens crossover ägare som vill att burly utseende och känsla utan att behöva ge upp för mycket rida komfort och vägbuller.


Som en bonus, R / T däck finns i en mängd olika storlekar över de flesta tillverkare så att du kan ändra ditt fordon till ditt hjärta innehåll.


Eftersom R / T däck är inte sin egen kategori ännu, skulle du normalt måste göra en del efterforskningar för att hitta dem-om vi inte redan göra jobbet åt dig! På NAMA däck, vi vet en sak eller två om vilka däck som är lämpade för din lastbil.

 

NAMA hänvisar till robust-terräng som hybrid-terräng eftersom det verkligen är en blandning av skrämmande funktioner i en M / T och bekvämligheten av en A / T. Ridge Grappler kombinerar de bästa egenskaperna hos NAMA:s lera-terräng och terrängprodukter för att ge din lastbil ett däck som är välbalanserat för terräng-adventuring och highway cruising.

Om du vill lära dig mer om R / T däck, stanna till nama webbplats idag och vi får dig omhändertagen!