Var uppmärksam på att städa upp däcken i däcken

- Mar 07, 2018-

Solida däck under lång tid i kontakt med vägen, oundvikligen i däckmarkeringarna i inbäddade stenar, gör texturen inte bara en röra, när man kör Striped Stone i ett slag på marken, en clacking-konflikt, att det är texturen i den brutna stenen inbäddad i däck måste sorteras ut, vad är skadan?

Buller produceras: eftersom det buller som meddelas av däcken är relativt litet när det körs normalt, eftersom gummibana är relativt mjukt men det kommer att vara annorlunda efter att ha varit inbäddat i sten. Markeringen av grus kommer att följa däckets rullande hårda banan på marken, som om han hade varit i hans ansikte var enligt konflikten på marken, den korthet som nästan var galen.

För det andra, förhindra dränering: Om däckmarkeringar går på regniga dagar kan det spela rollen som att styra vattenlinjen. Det säkerställer att när däck passerar genom vattnet, kan de snabbt slänga vätskan på däcket, vilket gör att däckhandtaget inte kommer att falla för mycket. Om för mycket grus inbäddad i däckmarkeringar, minskar avsevärt dricksen på däcket, däcket.

Däckdäckets slitstyrka: Även om kontrasten är fast, vanligtvis inbäddad i den randiga stenen är det svårt att bryta, men nattvägen blir helvete, bilen kan vara ännu mer metallsten i skarp och stark, så är punkterade sidoväggar möjliga. Å andra sidan, när bilen rör sig i hög hastighet, orsakar höghastighetskonflikten däcktemperaturen att öka, gasen i däcket är svullen och däckväggen blir tunnare. Om en skarp sten är inbäddad i markeringen är det en enkel utblåsning vid denna tidpunkt.

Dessutom kommer de inbyggda fräsmaskinens solida däckmarkeringar i grus-, vägg- och markdäck som utsätts för dubbel knådning och konflikt, utsatt på utsidan av trottoaren, snart slipning, slipning. Vid slipning, om bilen rör sig med hög hastighet, kommer gruset enkelt att spruta ut, och slagkraften är inte liten. Det kommer att skadas från fordonet eller det rörliga fordonet i närheten.