NAMA TEAM DÄCK TEKNISK UTBILDNING

- Dec 10, 2020-

NAMA TEAM DÄCK TEKNISK UTBILDNING


Den 3 december 2020 bjöd NAMA in försäljningselit och tidigare Hankook seniora tekniska ingenjörer för att utbilda hela personalens grundläggande produktkunskap, teknik och säljkompetens.

1

Träningsprodukten var främst PCR och Run-flat tire. Den ledande industrin experter förklarade effekterna av däck mönster, struktur och formel på däck användningsförhållanden och livslängd. All NAMA-personal studerade noggrant och ställde frågor enligt kundernas oro från USA, Afrika, Mellanöstern och Europa.


För att ha en djupare förståelse för produktkunskap och ge globala kunder förstklassiga däckprodukter och mer professionell service kommer NAMA regelbundet att organisera teknisk utbildning.

2

NAMA är ett däck företag, grundades 1999 och har nu flera produktionsanläggningar i Sydostasien för att betjäna amerikanska kunder med premium kvalitetsprodukter och tjänster. Passion och innovation stannar aldrig vid NAMA-andan som gör en perfekt och unik portfölj för kunderna. NAMA erbjuder ett brett utbud av Konsument- och Kommersiella produkter med suveräna råvaror, högprecisions produktionslinjer och en mer rigorös inspektionsprocess. Kombinera modern estetik med banbrytande teknik, skapar NAMA en fullständig PCR linje av off-road MT, RT, UHP, HT, och Touring, etc. World tier-1 nivå PCR däck perfects blandning av ride prestanda och kvalitet tillsammans med unika mönster mönster mönster.

3