NAMA Mud Terrain MT Däck

- Jan 14, 2019-

blob

NAMA Mud Terrain MT Däck

När det gäller årsredovisning, håller vårt NAMA-däck stor marknadsföring för mud terräng MT-däck från 16 "till 20", som täcker de bästsäljande storlekarna för MT-serien.

Mud terrain däck kallas ofta MT däck eller "mudder", är utformade för att ge extremt dragkraft i lera, grus, sten och alla off road förhållanden. Mud terrain däck passar alla dina off-road behov, vilket ger den bita och stabilitet du behöver för olika off-road applikationer, tillsammans med den populära stilen du önskar. Medan du får offra några av tystnaden hos andra lastbilsdäck ger däckets terrängdäck dig förtroendet för att möta de offroadförhållanden som du kommer att stöta på och passar dina dagliga körbehov. Vår NAMA-däck erbjuder ett brett utbud av MT-däck för att passa alla krav med snabb leverans.

blob

Off-Road Maximal Traction Light Truck-däck är för förare som vill ha en kombination av adekvat vägkompetens och aggressiv terrängkompetens från däck som erbjuder den bästa dragningen när spår och terrängförhållanden är värsta. Off-Road Maximal Traction Light truck däck, som ofta kallas lera däck, är märkta med M + S symbolen och används som originalutrustning (OE) på utvalda lätta och medelstora 4WD pickup och sportfordon fordon.

 

OE Off-Road Maximal Traction Light Truck däck köps typiskt som direkta ersättare för utslitna par / uppsättningar av originalets däck. De kan även användas för andra fordonstillämpningar i kompletta uppsättningar av fyra eller axelpar om de finns i lämplig storlek, lastområde och hastighetsbedömning för att matcha den befintliga OE-däckens prestandakategori och specifikationer.