NAMA HAR STORA DÄCK SHOW SEMA, LAS VEGAS

- Nov 09, 2018-

Tillsammans med upptrappningen av handelskrig mellan Kina och USA, handeln krig tariffen, AD och CVD har varit stora hinder för däck företag mellan Kina och USA. Hur att betjäna våra kunder i Amerika väl och hålla dem säkra från handelskrig?

 

Vi, Nama ger våra däck gjorde i Vietnam och Thailand till SEMA 2018! Vi visar våra kunder lösningen som de står inför att. Det fick vi många förfrågan från showen och bra feedback.

blob


Vi samarbetade med A-lista däck tillverkar att producera våra däck i Thailand och Vietnam.

Vi har mycket bra kvalitet PCR gjorde i Thailand nu kunde levereras till kunder med snabb leverans ledtid, brett utbud linje för PCR med ingen ATD & CVD tillgänglig för kundval.


 blob

Nama däck är tur eftersom vi investerar TBR produktionslinje i Vietnam från 5 år sedan, så vi kan producera och leverera NAMA varumärke TBR från Vietnam, det finns inga extra tariff, inga antidumpningsåtgärder, inga antisubventionsundersökningar och inga informationsrummet risker.


blob


Och samtidigt finns antidumpningstull på kinesiska ursprungliga TBR däck i Europa marknadsföra, så vårt Vietnam TBR sortiment är mycket varm och kort leverans. För att göra vår däck line komplett och perfekt, är vår Thailand TBR linje också i rättegång-tillverkning nu. Inom några månader, kommer att Nama leverera våra kunder mest populära storlekar på amerikanska marknaden.

 

I word, Nama kommer att fortsätta att göra vårt bästa för att tjäna våra kunder med vårt ansvar och passion för däck, oavsett var våra däck är från Kina eller Vietnam eller Thailand.

 blob