Jack Oh To Lead NAMA Tire America

- Feb 12, 2020-

Goda nyheter från NAMA Däck

Jack Oh leder NAMA Tire America


Vi, Qingdao NAMA Industrial Co. Ltd. är mycket glada att meddela att vi har valt Jack Oh för att driva vår NAMA Tire America-division och växa vårt nordamerikanska distributionsnät.


I den nyskapade rollen som vår NAMA Tire America-president kommer Oh att leda NAMA Tire America: s verksamhet, inklusive försäljnings- och marknadsföringsfunktioner, och kommer att ansvara för att utöka vår närvaro i USA och Kanada.


NAMA Tire America kommer att bygga Nordamerikans försäljningsnätverk och riktar sig till regionala däckhandlare och distributörer. Vi tillverkar passagerare, lätta lastbilar och radiella lastbilar och bussdäck - driver anläggningar i Kina, Vietnam och Thailand.


Lätt lastbil däck, inklusive lera-terräng och "robust terräng" däck, kommer att vara ett särskilt fokusområde. Lätt lastbildäck med robust terräng är en ny trend på marknaden. Förare som föredrar lera-terrängdäck överväger nu robusta terrängprodukter.


Vi kommer också att utöka vår passagerarlinje och vi kommer att ha ett komplett sortiment.


NAMA Tire America kommer att erbjuda utmärkt service till sitt växande antal amerikanska konsumenter. Och vi planerar att öppna det första distributionscentret i södra Kalifornien under Jack Ohs ledning.

Oh har mer än 30 års erfarenhet och har haft ledarroller i olika däckföretag, inklusive Nexen Tire America Inc.