Hur man väljer bildäcken

- Mar 07, 2018-

Betydelsen av ett däck, som den enda delen av bilen som står i kontakt med marken, är självklart. För närvarande finns det många typer av däck, inklusive märken, mönster och så vidare, och retreading däck är många. Så det är nödvändigt att lära sig att urskilja nya och gamla däck. Idag ska vi prata om hur man undviker att köpa falska däck och retreading däck.


En noggrann observation av lanugo

Ytan på de nya nya däcken kommer att ha mycket hår. Dessa fordon runt lanugo inom 5-10 kilometer kommer gradvis att försvinna. Därför kan inte regummerade däck smidas upp, så se till de nya däcken i däcken lanugo.


Två. Använd en nyckel för att se om det finns ett märke.

Det ursprungliga gummit av den ursprungliga växten är i allmänhet av god elasticitet. Om nyckeln läggs lätt på däckytan, återställs delen till sitt ursprungliga läge utan att lämna spår. Och retreadingdäcket, på grund av den längre livslängden, är inte lika bra som gummiets elasticitet på däckens yta, vilket leder till ett spår med nyckeln på nyckeln.


Tre. Fokusera på däckets färg och mönster

Mönstret på grunda djup, bredd, fint mönster, är asymmetrisk retreading.


Fyra. Prisskillnaden

Priset är ett stort objekt. Välj inte det "nya däck" som har stor skillnad från marknadspriset på grund av den småvinsten. Naturligtvis kan vissa av dem höja priset på returdäck mycket, men de är inte bra till billiga.