Antidumpnings- och utjämningsskyldighet till kinesisk TBR-däck Av ITC Commerce, USA

- Feb 20, 2019-

ITC Commerce utfärdar en utjämningstullorder på lastbil och bussdäck från Kina

Den 1 november 2018 åsidosatte domstolen för internationell handel (CIT) den internationella handelskommissionens (ITC) negativa skadestillstånd på lastbil och bussdäck från Folkrepubliken Kina (Kina). Den 30 januari 2019 lämnade ITC sin fast beslutsamhet och fann väsentlig skada på en industri i USA på grund av import av lastbil och bussdäck från Kina. Baserat på bekräftande slutliga bestämningar av handelsdepartementet (handel) och ITC utfärdar handeln en utjämningstullorder på lastbil och bussdäck från Kina. Dessutom ändrar handel sin slutliga beslutsamhet att korrigera ministerfel. Därför kommer Commerce att rikta amerikanska tull- och gränsbeskyddet (CBP) för att avbryta likvidation och samla in pengar på insättningar av lastbils- och bussdäck från Kina.

Produkterna som omfattas av denna antidumpningstullorder är lastbil och bussdäck. Truck- och bussdäck, även monterade på hjul eller fälgar, ingår i räckvidden. Om emellertid ett föremål däck importeras monterat på hjul eller fälg, omfattas däcket endast av däcken. Ämnesvaror inkluderar lastbils- och bussdäck som produceras i ämnet, oavsett om de är monterade på hjul eller fälgar i ämnet eller i ett tredjeland. Truck- och bussdäck omfattas om de åtföljs av andra delar, till exempel ett hjul, fälg, axeldelar, bultar, muttrar etc. Truck- och bussdäck som sitter fast i ett fordon omfattas inte av räckvidden.

Nu för America Market för att undvika riskerna med antidumpningstull utvecklar vi ett brett specialiserat TBR-sortiment i THAILAND och VIETNAM.

Välkommen till www.nama.cn för mer information.