Vietnam Origin Rugged Terrain Mud Terrain Däck

Vietnam Origin Rugged Terrain Mud Terrain Däck

NAMA Tyre International, specialiserat på premium däcklösning (TBR&PCR). vi är USA-baserade företag med fabriker i sydöstra Asien. Vi började producera och exportera högkvalitativa däck till den globala marknaden sedan 90-talet, med över 20 års erfarenhet som betjänar kunder i mer än 100 länder
chatta nu

Produktinformation

Vietnam Origin Rugged Terrain Mud Terrain Däck

NAMA Tire International, specialiserad lösning för premiumdäck (TBR& PCR). vi är USA-baserade företag med fabriker i sydöstra Asien.


Vi började producera och exportera högkvalitativa däck till globala marknader sedan 90-talet, med över 20 års erfarenhet av att betjäna kunder i mer än 100 länder.

Vårt företag har satt en bra marknadsföringsstrategi med långsiktig utvecklingsplan, vi har investerat över 10 miljoner USD i produktlinjer. Under mer än två decennier har vi byggt upp två TBR-produktionslinjer och en PCR-linje i Sydostasien, inklusive 'big-feet' och 'Maxxploit' -projekten i Vietnam och 'Eco-fighter' -projektet i Thailand. Dessa fabriker hjälper mycket om antidumpningstull. För att undvika inflytande av handelskriget kommer vi snart att etablera en anläggning i Europa.

TBR-storlek varierar från tum 19,5 till 24,5, från stads- till långdistans.

PCR med RT, MT, UHP, HT och Touring, sträcker sig från 15 tum till 28 tum.

Vi lägger strålande ansträngningar på R& D, våra produkter är kvalificerade för att delta i 'iF Design Award' och 'Red dot design award'. Kontrollera MTD för NAMAs senaste nyheter.

Hitta oss också på 'Tire Biz'to see promotion brand / products. För bättre popularitet med samarbete, deltar vi i SEMA-showen varje år. Kampanjlösningar för att stödja kunder gör varumärkes- och marknadsföringsförsäljning finns också.

Mer information finns på: www.namatire.us

Några exempel på bilder nedanför Vietnam Origin Rugged Terrain Mud Terrain Däck:

图片1

图片2


Hot Tags: vietnam ursprung robust terräng lera terräng däck, Vietnam, tillverkare, grossist, bästa, billiga, pris, till salu

Förfrågning

You Might Also Like