Problem som bör uppmärksammas när gaffeltruckens däck uppblåses

- Mar 07, 2018-

1, gaffeltruck däck att uppblåsas för att vara uppmärksam på säkerheten. Använd en barometer för att kontrollera lufttrycket när som helst för att undvika överladdning och spricka däcket.

2. Efter stoppet av resan måste gaffeltruckarna uppblåsas efter värmeavledning. Däcktemperaturen stiger när fordonet färdas och trycket påverkar lufttrycket.

3. Kontrollera gaffeltruckens ventilmunstycke. Om ventilmunstycket och ventilkärnan inte är lika är det en konvex och konkav scen och andra brister, vilket är obekvämt för uppblåsning och lufttryck.

4, uppblåsa bör vara uppmärksam på rengöring. Luften fylld kan inte innehålla vatten och olja för att förhindra försämringen av gummit i gaffeltruckens inre rör.

5, bör inflationen inte överskrida standardtrycket för mycket efter deflation, inte länge inte gå efter inflation och överdriven inflation, till exempel utöver normen för mycket, gör sladden för spridd, minskad slagstyrka, gaffeltruckens livslängd.

6, innan luften ska vara en ventil av dammtorka, lossa inte ventilkärnan, efter användning av uppblåsbara tvålbubblor (eller slobber) på ventilmunnen, se inte läckage (om läckage inträffar, små bubblor) och ventilkåpan installeras tätt, för att undvika att sediment kommer in i gaffeltruckens däckventil inuti.

7, radiella däck uppblåst, på grund av strukturella skäl var sänkningen, markytan större, ofta felaktig för brist på gaffeltruckens däckinflation och överdriven inflation; eller å andra sidan, på grund av sänkningen och markytan var större i brist på tryck också felaktigt. Standard barometern användes för att mäta den. Radialdäckets applikationstryck bör vara högre än det vanliga däcket 0,5-1,5 kg / cm2.