2020 SEMA Show avbruten

- Aug 12, 2020-

2020 SEMA Show avbruten

DIAMOND BAR, Kalifornien - Marknadsföreningen för specialutrustning har beslutat att avbryta SEMA-showen 2020 på grund av den osäkerhet som COVID-19-pandemin presenterar för att försöka arrangera en större kongress och mässa.

GG quot; Vi uppskattar uppriktigt ditt engagemang och stöd för detta årliga evenemang. Utan rimlig försäkran om att upplevelsen skulle kunna levereras på ett tillförlitligt sätt görs tillkännagivandet för att hjälpa utställare, deltagare och partners att planera på lämpligt sätt," Tom Gattuso, SEMA vice vd för evenemang, och Warren Kosikov, SEMA vd för försäljning, sa i ett brev till utställare.

SEMA-showen 2020 var planerad till 3-6 november i Las Vegas Convention Center.

GG quot; SEMA Show är engagerad i att främja företag på marknaden för specialutrustning för fordon och att ge tillverkare och köpare bästa möjliga möjlighet att ansluta, marknadsföra nya produkter och upptäcka nya trender," SEMA VD och koncernchef Chris Kersting sa.

GG quot; Vi uppskattar den anda, det hårda arbete och den innovation som vår bransch sätter i SEMA Show varje år. Medan vi är besvikna omständigheter som hindrar oss från att vara värd för Showen i november, ser vi fram emot att få alla tillsammans 2021 för ytterligare en enastående händelse."

SEMA hade meddelat potentiella utställare och utställare16 juliatt det skulle kräva att de som deltog i 2020-evenemanget skulle bära ansiktsmasker eller ansiktsskydd för att få tillträde till utställningshallarna.

Det tillkännagivandet, plus ordet om ytterligare säkerhetsåtgärder som envägs trafikflöde, kom efter att staten Nevada förbjöd obligatoriska ansiktsskydd för alla offentliga utrymmen i staten.

SEMA är fortfarande engagerad i att hjälpa tillverkare, köpare och industrin att lyckas och fortsätter att söka program som kommer att gynna marknaden, sade herrarna Gatuso och Kosikov.

Fullständiga återbetalningar för utställningsbås för SEMA Show kommer att behandlas under de kommande veckorna.