Ultra Performance Snow Däck

Ultra Performance Snow Däck

NAMA Brand snödäck Gowin mönster, halvstål radialtäck speciellt utformat för vinter. Gowin NAMA Brand snödäck Gowin mönster, halvstål radialtäck speciellt utformat för vinter. √Produkt Introduktion till NAMA Brand snödäck Gowin mönster √Tyre design och produktion förvaltas av koreanska ...
chatta nu

Produktinformation


Ultra Performance Snow Tires.jpg

Vi levererar NAMA Brand snödäck Gowin mönster, halvstål radialtäck speciellt utformat för vinter.

Unik ny gummiformel som passar alla typer av vägar, galopp på vintern och snöreglering. En bra balans mellan behovet av ett däck på greppet och hanteringen av olika snö och isvägar. Ytterligare spår är anordnade för däckytan för att öka däckets grepp.

1. Produktbeskrivning

Tre typer av trench mix design

Lämplig för alla typer av vägar, det balanserar behovet av däckgripning och hantering på olika snö och isytor. Ger ytterligare spår för däckytan, vilket ökar däckgreppet.

Ny slit och isformel

Förbättra däckens grepp.

Balanserad kontroll och grepp

Dubbel kronstruktur

Det uppnår perfekt koordinering av markgrepp och kontroll på isytan och ger säkrare körprestanda.

Utmärkt is och snöväggrepp

Blandad slitbanespårdesign

Däcket med denna design gör hela däckdelen väldigt tuff, och kan uppnå utmärkt grepp på snö och is under hela livslängden.


2. Produktspecifikation

image003.jpg

3. Ansökan

image005.jpg

4. Vinterdäck FAQ

Kan jag byta endast två däck vid byte av vinterdäck?

Vid byte av vinterdäck ska du inte byta ut endast två däck. Om endast två bakhjul ersätts kan fordonet vara understyrt. Om endast två främre hjul är utbytta kan fordonets baksida orsaka svansflickor på grund av överstyrning. Därför rekommenderar Goodyear bilägare att byta fyra vinterdäck på samma gång.

Kan vinterdäck användas på sommaren?

Vinterdäck kan användas under sommaren men rekommenderas i allmänhet inte. Eftersom slitbanans formler och mönster är utformade för kalla väderförhållanden. Om vinterdäck används under sommaren kommer körkomforten att minskas, ljudnivån blir högre än för normala sommardäck, bränsleförbrukningen ökar också och accelererad slitbanans slitage.

Goda vinterkörningar: Kontrollera om det finns is eller snö mellan däcken och marken innan du börjar bilen på vintern. Om det finns, har däcket och marken varit frusna. Om isen i mönstret är för svår, kan du inte tvinga dig eller du kan inte hälla vatten på däckytan. Du kan använda vanligt temperaturvatten för att hälla isen i däckmönstret och smälta det. Efter att fordonet är igång, snälla inte omedelbart accelerera vägen. Du kan långsamt köra ca 2 km med rätt hastighet för att värma däcken ordentligt så att däcken kan anpassa sig till vägens yta och undvika skidning som orsakas av de kalla däcken som rör sig med hög fart på is eller snö. När du kör på isiga vägar måste du också undvika isens kant, för att inte skrapa ytan på däcket med en skarp isyta och orsaka skador på däcket. Kontrollera slitbanemönstret regelbundet för slitage. När slitbanemönstret bär på "slitmärke", ska det nya däcket ersättas omedelbart. Slitgränsen för vinterdäck skiljer sig också från sommardäck, vilket är 4 mm.

Hot Tags: ultraservations snödäck, kinesiska, tillverkare, grossist, bästa, billig, pris, till salu

Förfrågning

You Might Also Like