Kör punktering med längre körsträcka

Kör punktering med längre körsträcka

RFT (kör punktering däck) är däck som du kan fortsätta köra 1 timme med en maxium hastighet upp till 80 km / t efter en punktering för att stödja du hittar en bilaffär och ett säkert område för att byta våra däck. RFT är en ny trendency och överensstämmer med SAFETY DRIVING-konceptet världen över, efter år forskning och utveckling, vi NAMA har öppnat vår egen RFT-serien omfattar 39 storlekar från 16-20 inches.
chatta nu

Produktinformation

Kör punktering med längre körsträcka


RFT (kör punktering däck) är däck som du kan fortsätta köra 1 timme med en maxium hastighet upp till 80 km / t efter en punktering för att stödja du hittar en bilaffär och ett säkert område för att byta våra däck.

RFT är en ny trendency och överensstämmer med SAFETY DRIVING-konceptet världen över, efter år forskning och utveckling, vi NAMA har öppnat vår egen RFT-serien omfattar 39 storlekar från 16-20 inches.

Nu har vi två mönsterkonstruktioner, och enligt fälttest kunde vår RFT köras till 500 km vid 0 lufttryck, 6 gånger över standardkraven.
Vänligt hitta mer storlek och mönster information nedan och ge råd om de storlekar du behöver, vänligen försöker de mest kostnadseffektiva RFT och få 6 gånger känsla av säkerhet!

Snittsektions comparsion mellan RFT & standard UHP.


Kör punktering med längre körsträcka:


Kör punktering med längre körsträcka:


Hot Tags: kör punktering med längre körsträcka, kinesiska, tillverkare, grossist, bästa, billiga, pris, till salu

Förfrågning

You Might Also Like