RFT-däck som kör mer än 500 km efter deflation

RFT-däck som kör mer än 500 km efter deflation

NAMA RFT-däck, som löper över 500 km med tömda däck. Run flat-däck blir mer och mer populära på marknaden, säkerhetskörning är det viktigaste under vår körning, och därför har vi NAMA utvecklat ett helt nytt sortiment av run-flat-däck med överlägsen körprestanda .
chatta nu

Produktinformation

NAMARFTdäck,runningover500km efter deflation

Körplatta däck blir mer och mer populära på marknaden, säkerhetskörning är det viktigaste under vår körning, och därför har vi NAMA utvecklat ett helt nytt sortiment av körbara platta däck med överlägsen körprestanda.

Förstärkt teknik:

1> ;. Gummiförstärkning av däckets sidovägg.

Dubbel sammansättning av förstärkt sidoväggsgummi för att öka styvheten& dämpning av sidoväggen, stödja däcks hållbarhet på bekostnad av att förhindra däck från deformationer.

2> ;. Pärlor är reinformancement.

Ståltråd med hög draghållfasthet i pärlringen plus med den bredare pärlbasen för att öka pärlstyrkan och undvika att pärlorna lossnar vid körning vid ett lufttryck. ---- Förbättra körsäkerheten med tömda däck.

Gummiblandning med låg värme i brad apex för att minska värmekongregation vid körning - förbättra däcks hållbarhet.

3> Uppgraderad slitbanemassa.

Genom att använda SiO2 och butadiengummi i slitbanan för att sänka rullmotståndet och körkomforten.

Bredare stålbälldesign förbättrar däckets prestanda vid användning.

NAMA RFT-däckprestanda:

1> ;. Överlägsen hållbarhetsprestanda:

Efter punktering kan NAMA RFT-däck köra till 6,5 timmar med en hastighet av 80 km / h, vilket innebär att NAMA RFT kan springa över 500 km, över 6 timmars standardkrav för ett RFT-däck.

2> ;. Utmärkt RFV-resultat - dynamisk balans GG-förstärkare; enhetlig förmåga: NAMA RFT-däcketRFV är 10 kgf, bättre än vanliga märken (30-40 kgf) för att ge överlägsen körkomfort.

------ Obs: testet görs på en av Kinas ledande däckprovningsplatser.

图片1

图片2


Hot Tags: Rft-däck som kör över 500 km efter deflation, kinesiska, tillverkare, grossist, bästa, billiga, pris, till salu

Förfrågning

You Might Also Like