Vietnam Made Touring Däck

Vietnam Made Touring Däck

MAXNOVA NM-49 är det perfekta däcket för alla väderförhållanden. Detta M & S betygsatt all-season däck har en symmetrisk slitbanemönster som gör för en smidig, lugn åktur. Slitbanan innehåller också fyra stora spår och knytstänger för förbättrad hantering i vått och torrt väder. Även om det presterar bra i alla förhållanden, är det också utformad för att bära jämnt under sin livstid. Varje aspekt av detta däck är utformad för att hjälpa till att ge dig en smidig och tyst åktur.
chatta nu

Produktinformation

NAMA Vietnam Made Touring Däck


MAXNOVA NM-49 är det perfekta däcket för alla väderförhållanden. Detta M & S betygsatt all-season däck har en symmetrisk slitbanemönster som gör för en smidig, lugn åktur. Slitbanan innehåller också fyra stora spår och knytstänger för förbättrad hantering i vått och torrt väder.

Även om det presterar bra i alla förhållanden, är det också utformad för att bära jämnt under sin livstid. Varje aspekt av detta däck är utformad för att hjälpa till att ge dig en smidig och tyst åktur.

 

Advantanges:


1>Total 20 storlekar i första fasen, fälgen varierar från tum 14 till 15, storlek från små 185/70R14 till större 225/65R17, som omfattar de flesta populära storlekar, bildförhållande är 55-75.

2> Finns i både T & H hastighetsbetyg;

3> Light-vikt konstruktion hjälper till att förbättra den totala komfort;

4> M & S betygsatt all-season däck

5> Tillverkad i Vietnam. Även om den framtida USA: s antidumpning för PLT görs i Thailand, Vietnam och Sydkorea, Vietnam är den lägsta tarrif bland de ursprung som betyder det bästa priset.

Visa mer Nama Däck USA online via officiell hemsida:

www.namatire.us


3

Hot Tags: Vietnam Made Touring Tire, Vietnam, tillverkare, grossist, bästa, billiga, pris, till salu

Förfrågning

You Might Also Like