Mud Terrain Däck Tillverkad I Vietnam

NAMA unika mönsterfunktioner för MT tillverkade i Vietnam
chatta nu

Produktinformation

NAMA unika mönsterfunktioner för MT tillverkade i Vietnam

  1. Våra mönsterdesigners och ingenjörer är erfarna med olika typer av däckmönster för världsberömda varumärken, vi tillsammans med våra designers diskuterade om och om igen för varje detalj för att göra våra mönster perfekt.


  2. Varje del av mönstret nedan har sin effektiva funktion, till exempel " TRIPLICATE TIRE BAR " i lila, vi bryter igenom den gamla normala MT-designen och kommer på idén om däckstången mellan blocken, detta hjälper till med dragkraft och värmespridning och med de tre stängerna kan de två blocken anslutas mycket bra, så vi hittar en balans för att perfektionera däckens prestanda på alla aspekter, vilket gör våra däck enastående från alla MT-mönster i världen. Det finns också många "stenutkastare" -design i slitbanan, vilket hjälper däcken att pumpa ut stenarna lätt, även " tre steg självrensande trappor ", det kan hjälpa däcket att rengöra sig självt enkelt och snabbt i de tuffa lera rullande situation, och många fler förstärkta däckstänger, pls kolla nedan för detaljer.


  3. Inte bara vi säger att vårt unika MT-mönster är bra, våra USA-kunder talar mycket om detta mönster , de studerade detta mönster med sina tekniker och erkänner att det finns många fördelar med detta mönster, och säger att de har förtroende för att sälja detta mönster bra i USA .


bild

Hot Tags: lera terrängdäck tillverkade i Vietnam, Vietnam, tillverkare, grossist, bästa, billiga, pris, till salu

Förfrågning

You Might Also Like